Varje häst är unik och med rätt nycklar kan du lyckas med din häst!

 

 

Förstå din häst – nå dina mål!    Boka analys-paket redan idag!

Karin som din Goal-setting -mentor kommer hjälpa dig synka din hästs behov med dina mål!

 

Hästens språk, relationen och att förstå sambanden är Karins specialitet. Karin som Goal setting mentor är ett komplement till all annan specialiserad träning, inte i stället för.

Att förstå din häst på djupet är nyckeln till framgång. Karins expertis är att identifiera hästens behov, förklara grundorsakerna till varför problem uppstår och vad du kan göra för att lösa dom. Små problem i vardagen kan bli stora utmaningar i tävlingar eller andra mer krävande situationer när du behöver att samarbetet mellan dig och din häst fungerar optimalt.

Karins mål är att skapa harmoniska relationer, hållbara hästar och lyckliga ryttare.

 

NYTT & FÖRBÄTTRAT UPPLÄGG ANALYSPAKET ÄR PÅ GÅNG..!

2023 kommer med spännande förbättringar!

 

Att förstå sin häst och få hjälp med träningsmetoder i helt nytt ljus!

Plocka fram det bästa i din häst!

 

 

För att lyckas behöver man identifiera varje ekipages unika nycklar.
Alla mina utbildningar inleds därför med en djupgående analys av dig och din häst. Med individuella samtal kartläggs dina mål och vi hittar era svagheter och styrkor med utgångspunkt i:

LEDARSKAP & KOMMUNIKATION
RELATIONEN, TILLIT & FÖRTROENDE
KÄNSLA & TAJMING
LÄSA AV HÄSTEN – HORSENALITY & STRATEGIER
SITS, BALANS & NATURLIG RIDDYNAMIK

Med min unika förmåga att se helheten från hästens perspektiv kommer du få en tydlig bild av vad du och din häst behöver fokusera på för att uppnå dina mål!
Analyspaketet är även en konsulttjänst för dig som planerar att skaffa häst.

Karin inleder all coaching/undervisning med en grundläggande analys för att få en bild av ert nuläge. Genom att förstå dina mål och utmaningar, din hästs personlighet och behov har Karin möjlighet att ta fram en individanpassad utbildningsplan.

 

Innehåll i  NYA analyspaket:

* analys av hästens behov – 1 pass där jag kollar av hästen och ger tips så att du kan komma igång direkt att lösa era svårigheter.
Kom med din häst till Two T’s eller filmar du material att gå igenom.

* synka dina mål med hästens behov -1 pass utan hästen där jag ställer frågor för att förstå vad DINA mål är, så att jag kan ge dig och hästen bästa möjliga plan framåt

Nytt är att vi gör detta under ett pass och efter den träffen får du individanpassade förslag på hur du kan gå vidare med Karin som Goal setting mentor under kommande säsong.

Analyspaketet kan göras som en fristående tjänst utan krav på fortsatt utbildning hos Karin.

Boka ditt analyspaket och låt Karin hjälpa dig att hitta de unika nycklarna till din häst!

Målsättning och träningsplanering ingår i den fortsatta utbildning och baseras på det paketet du valt.

Karin som goal setting mentor -träningar med häst sker utomhus under sommarsäsongen maj-september.

Box & klassrum tillgängligt under träningsdagar

Precis som varje häst är unik är även varje människa unik. Det gäller att fylla på sina kunskapsbägare på flera olika plan för att bli den bästa för sin häst!

Detta kan du förvänta dig:

Jag kommer hjälpa dig till en bättre relation med din häst på följande plan:

LEDARSKAP &
KOMMUNIKATION

 

RELATIONEN, TILLIT & FÖRTROENDE

 

KÄNSLA & TAJMING

 

LÄSA AV HÄSTEN – HORSENALITY & STRATEGIER

 

SITS, BALANS & NATURLIG RIDDYNAMIK

 

Varje häst är unik och jag hjälper dig att hitta rätt nycklar så att du kan få din häst:

VILLIG & MOTIVERAD

LUGN & TRYGG

GLAD & NYFIKEN

ORD OM KARIN

"Efter två dagar hemma med min nyinköpta ohanterade unghäst, ringde jag Karin och sa HJÄLP!
Därifrån har Karin lotsat min häst och mig genom en resa som gett mig en kul kamrat som jag verkligen tycker om och förstår, samtidigt som han har behållit sin härliga personlighet. Har fått en ökad och stor förståelse för min hästs beteende och en massa användbara verktyg. Allt har skett på ett tryggt, säkert och hästvänligt sätt.

Karin har en fantastisk känsla och personlighet som hon använder i sin kommunikation med hästar. Inget rubbar hennes lugn. När en häst ”är busig och lite jobbig” så ler hon och säger - ”jaha du tänkte så, då provar vi att göra så här istället”.

Jag rekommenderar verkligen Karin för hjälp med hästars alla typer av beteende, både det du upplever från marken och det du upplever från ryggen."
Helena Hansson

ORD OM KARIN


”Jag och mina hästar har haft förmånen att få vara delaktiga i Karins arbete. Karin arbetar lugnt och metodiskt, bygger upp ett fantastiskt samspel och utstrålar glädje tillsammans med hästarna.

Karin har en förmåga att läsa av varje enskild individ och låter det ta den tid som behövs för respektive häst. Med tydliga ramar skapar Karin trygghet för både häst och människa.

Som hästägare har jag fått med mig tips gällande just min häst, allt för att skapa trygg och harmonisk häst. Jag kan verkligen rekommendera Karin gällande all hästhantering”.
Annika Lundholm
hoppryttare och uppfödare

MINA HÄSTAR

Lucks Triplesugar ”Shobbe”
Quarter Horse f-98

Meriadoc
Svenskt halvblod f-09

Ulrik
Ardennerhäst f-13

Ruter
Ardennerhäst f-13

ERFARENHETER

Drivit Two T’s med inridning, tillridning och undervisning sedan 1999

Spenderat ca 4 år i USA på:

V6 Ranch, Kalifornien
Unghästautbildning & rancharbete

&

Parelli Natural Horsemanship
Colorado & Florida
Utbildningar Mastery Program

Mentorer jag  inspirerats av och haft fördelen lära av:

Pat Parelli
Linda Parelli 
Zee Varian V6 Ranch
Sheila Varian, Varian Arabians
Walter Zettle
Doug Jordan
David Lichman

KARIN SOM INSTRUKTÖR

Mitt undervisande startades genom att jag red in hästar och förklarade och gav tips till hästägarna utifrån deras hästs personliga förutsättningar.
Efterfrågan ökade på förståelsen för hästens natur, beteende, praktisk horsemanship och naturlig riddynamik så förutom att jag redan för mitt eget lärande var en flitig elev inom Parelli Natural Horsemanship bestämde jag mig för att bli licensierad Parelli instruktör och jag har blivit den högst utbildade i Norden och som fått scholarship från Pat Parelli till privat undervisning som Mastery Student.

Jag har varit licensierad Parelli instruktör i 11 år men har nu valt att gå vidare till ”Goal-setting-mentor” och satsa mer på hästutbildande  och mål-satt utbildning på hemmaplan istället för att resa runt och undervisa.
Jag har mött många fantasitska hästar och hästfolk genom privatlektioner, clinics och camps under 20 år som jag med glädje sett hitta bättre relation till varandra och vuxit som individer i tryggheten i att hitta ett djupare samspel.
Tack alla!